Combined Tasting and Cooking Workshop

In samenwerking met Merkx Original Food Design bieden wij de mogelijkheid aan om een wijnproeverij te organiseren voorafgaand aan uw kookworkshop/diner/evenement. U heeft de keuze uit 4 arrangementen waarbij u meegenomen wordt op een reis van de oogst tot de slok die u zelf van deze prachtige wijnen neemt.

Tijdens de proeverij zullen er 6 wijnen aanwezig zijn waaruit u na afloop de keuze kan maken voor welke wijn(en) u tijdens de kookworkshop/diner/evenement van zou willen blijven genieten.

 

De arrangementen :

Italie/Frankrijk

  • 3 wijnen per land dus 6 in totaal. Er zal een keuze gemaakt worden uit wit, rood, roze en mousserende wijn. Met als extra optie een mooie dessertwijn. Wij zullen een selectie maken aan de hand van de gerechten die later op de avond genuttigd zullen worden zodat alles perfect bij elkaar past.

Spanje/Portugal

  • 3 wijnen per land dus 6 in totaal. Er zal een keuze gemaakt worden uit wit, rood, sherry, cava en port. Wij zullen een selectie maken aan de hand van de gerechten die later op de avond door/voor jullie worden bereid zodat alles perfect bij elkaar past.

Nieuwe Wereld

  • 3 witte en 3 rode wijnen uit een keuze van de mooiste wijnen uit de nieuwe wijnwereld zoals; Chili, Argentinie, Zuid Afrika, Nieuw Zeeland en Australie. Wij zullen een selectie maken aan de hand van de gerechten die later op de avond door/voor jullie worden bereid zodat alles perfect bij elkaar past.

Reisje om de wereld

  • 3 witte en 3 rode wijnen van landen waar u in eerste niet meteen aan zou denken als wijnland. Maar wij zijn er van overtuigd dat we u positief zullen verassen met deze prachtige wijnen. Wij zullen een selectie maken aan de hand van de gerechten die later op de avond door/voor jullie worden bereid zodat alles perfect bij elkaar past.

 

Kosten: € 14,75 per persoon (exclusief kookworkshop)

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar olympiaoriginal@planet.nl of bellen met 06-47238516.