Boat Tasting

boot 1

NIEUW IN NEDERLAND

Wijn (-Spijs) Proeverij op de boot

 Zoals u inmiddels wellicht van ons gewend bent houden wij van Vino e Pistacchio ervan om uniek te zijn en net een stapje verder te gaan om voor u die extra speciale ervaring te creëren. Zo ook met deze bijzondere proeverij op de boot. Gedurende 4 uur hebben we 6 prachtige wijnen klaar staan die we los en in combinatie met heerlijke culinaire spijzen gaan proeven. Het eten wordt speciaal voor ons bereid door de Chefkok van Spoon op Kasteel Sypesteijn. Na afloop van de proeverij krijgt u de mogelijkheid om te kiezen welke wijn(en) u wilt doordrinken (op nacalculatie) gedurende deze prachtige tocht.

Met deze schitterende luxe Jan van Gent varen we door de prachtige plassen van Loosdrecht en omgeving met onze eigen schipper die alles van de omgeving weet en kent en met plezier al uw vragen daarover beantwoord.

Arrangement:

  • 4 uur varen op luxe Jan van Gent met Schipper door de plassen van Loosdrecht en omgeving.
  • Wijn proeverij met 6 prachtige wijnen in combinatie met bijpassende spijzen.
  • Minimaal 6 personen. Maximaal 10 personen.
  • Mogelijkheid om te reserveren bij Spoon op Kasteel Sypesteijn voor diner na afloop van de tocht.
  • Ook is er de mogelijk voor een Boat Tasting door de Amsterdamse Grachten op een prachtige stille elektrische boot. Het arrangement is gelijk maar nu zullen we door de grachten van Amsterdam varen met op de achtergrond originele Amsterdamse muziek waarbij we u ook zullen voorzien van meerdere wetenswaardigheden van deze waanzinnige stad!

Kosten:

€89 per persoon (exclusief dranken buiten proeverij om)

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u bellen of mailen via deze link