Wine and Food Tasting

Spoon op Sypesteijn en Vino e Pistacchio willen dat u nog meer gaat genieten van 2 van de meest belangrijke levensbehoeften, eten en drinken. Tijdens deze unieke wijn-spijs proeverij gaan we het heerlijke eten van Spoon en de prachtige wijn van Vino e Pistacchio combineren. U heeft de keuze uit 4 arrangementen waarbij u meegenomen wordt op een reis van de oogst tot de slok die u zelf van de prachtige wijnen neemt in combinatie met de gerechten gemaakt van de beste biologische ingrediënten uit de omgeving. De ervaring van een mooi glas wijn zal nog intenser en bijzonderder zijn met het juiste gerecht erbij en omgekeerd.

Tijdens de proeverij zullen er 6 kleine gangen geserveerd worden met daarbij de juiste wijnen. Uiteraard zijn de wijnen na afloop te bestellen en zullen binnen een paar dagen bij u thuis gebracht worden.

 

De arrangementen :

Italie/Frankrijk

  • 3 wijnen en gerechten per land dus 6 in totaal. Er zal een keuze gemaakt worden uit wit, rood, roze en mousserende wijn. Met als extra optie een mooie dessertwijn. Wij zullen een selectie maken van de wijnen aan de hand van de gerechten die wij u zullen serveren zodat alles perfect bij elkaar past.

Spanje/Portugal

  • 3 wijnen en gerechten per land dus 6 in totaal. Er zal een keuze gemaakt worden uit wit, rood, sherry, cava en port. Wij zullen een selectie maken van de wijnen aan de hand van de gerechten die wij u zullen serveren zodat alles perfect bij elkaar past.

Nieuwe Wereld

  • 3 witte en 3 rode wijnen in combinatie met 6 gerechten uit een keuze van de mooiste nieuwe wijnwereld landen zoals; Chili, Argentinie, Zuid Afrika, Nieuw Zeeland en Australie. Wij zullen een selectie maken van de wijnen aan de hand van de gerechten die wij u zullen serveren zodat alles perfect bij elkaar past.

Reisje om de wereld

  • 3 witte en 3 rode wijnen en 6 gerechten van bijzondere culinaire landen over de hele wereld. Maar wij zijn er van overtuigd dat we u positief zullen verassen met deze prachtige wijnen. Wij zullen een selectie maken van de wijnen aan de hand van de gerechten die wij u zullen serveren zodat alles perfect bij elkaar past.

 

 

Kosten:

  • € 26,75 per persoon

Voor meer informatie of reserveringen kunt u een mail sturen naar thomas@vino-pistacchio.com of olympiaoriginal@planet.nl